WHAT WE DO

01

BRANDING

03

TRAINING

Schermafbeelding 2020-06-17 om 16.46.15.

BRAND CONSULTING

Alles wat we horen, zien of ervaren, onthouden we door onszelf er een verhaal over te vertellen. Verhalen zijn er zolang als we ons kunnen herinneren en staan centraal in ons leven. Dit is in het bedrijfsleven niet anders.


Om een sterk en zichtbaar merk te bouwen moet het verhaal van je onderneming duidelijk zijn. Wat is het verhaal achter jouw onderneming, welke  communicatieboodschap wil jij uitdragen en via welke kanalen ga je dit doen?


Brand Consulting betreft maatwerk trajecten, waarbij organisaties worden ondersteund in het bouwen van een sterk en zichtbaar online merk.
 

 

video

Wat is een betere manier om een boodschap over te brengen dan via video? Hieronder vind je twee soorten video’s die Zakelijk Zichtbaar aanbiedt.


1. Zakelijke Video


Onder zakelijk video's vallen o.a. product-, dienst-, instructie-, en bedrijfsvideo's. Ook wel houdbare content genoemd. Hierbij ligt de nadruk zowel op de communicatieboodschap, als op de filmtechnieken. Tijdens het filmen zijn we met twee man op locatie; een videograaf en een presentatrice. Tevens adviseren wij bij de distributie van de zakelijke video, zodat deze een optimaal bereik heeft.

2. Minute Mapping 

Social media is voor veel bedrijven een uitstekende manier om hun doelgroep te bereiken. Helaas is de ontwikkeling van content vaak lastig én tijdrovend. Met Minute Mapping is jullie content tekort verleden tijd!

 

Zakelijk Zichtbaar ontwikkelt in samenwerking met haar opdrachtgever authentieke en professionele "one minute video content", gepresenteerd door eigen medewerkers. Uiteraard zijn deze video's geheel afgestemd op de brand identiteit van de organisatie.

 

 
Schermafbeelding 2020-06-17 om 16.38.24.

TRAINING

 

Zakelijk Zichtbaar biedt op maat gemaakte trainingen aan voor bedrijven die Brand Consulting trajecten afnemen.

 

Deze trainingen zijn gericht op:

 

» Online zichtbaarheid 

» Employer/personal branding

» Video

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Neem gerust eens contact op!