WHAT WE DO

01

BRAND CONSULTING

02

ZAKELIJKE VIDEO'S

03

TRAINING

Schermafbeelding 2020-06-17 om 16.46.15.

BRAND CONSULTING

Alles wat we horen, zien of ervaren, onthouden we door onszelf er een verhaal over te vertellen. Verhalen zijn er zolang als we ons kunnen herinneren en staan centraal in ons leven. Dit is in het bedrijfsleven niet anders.


Om een sterk en zichtbaar merk te bouwen moet het verhaal van je onderneming duidelijk zijn. Wat is het verhaal achter jouw onderneming, welke  communicatieboodschap wil jij uitdragen en via welke kanalen ga je dit doen?


Brandconsulting betreft maatwerk trajecten, waarbij organisaties worden ondersteund in het bouwen van een sterk en zichtbaar online merk.
 

Meer informatie? Neem contact met ons op 

 

zakelijke video's

Wat is een betere manier om een boodschap over te brengen dan via video? Hieronder vind je twee soorten video’s die Zakelijk Zichtbaar in samenwerking met Dave Hessels, de Videomeneer, aanbiedt.
 

Vlog
De vlog wordt gekenmerkt door een losse stijl van filmen waarbij voornamelijk gefilmd wordt met een handstatief. Deze videocontent, waarbij de nadruk ligt op de 

communicatieboodschap, kan met relatief eenvoudige middelen in een kort tijdsbestek worden geproduceerd.


Zakelijke Video
Onder zakelijk video's vallen o.a. product-, dienst-, instructie-, en bedrijfsvideo's. Ook wel houdbare content genoemd. Hierbij ligt de nadruk zowel op de communicatieboodschap, als op de filmtechnieken. Tijdens het filmen zijn we met twee man op locatie; een videograaf en een presentatrice. Tevens adviseren wij bij de distributie van de zakelijke video, zodat deze een optimaal bereik heeft.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op 

 
Schermafbeelding 2020-06-17 om 16.38.24.

TRAINING

Story your business

Laat jouw onderneming groeien vanuit jouw eigen verhaal


Een zichtbaar merk vanuit jouw eigen verhaal is van belang om jouw business te laten groeien. Maar hoe krijg je jouw verhaal helder, hoe zet je dit in en hoe laat je dit succesvol voor je werken?


Zakelijk Zichtbaar bundelt haar krachten met Iris Barnhoorn om jou als ondernemer te inspireren en motiveren om o.a. jouw verhaal zakelijk in te zetten. Dit is nu belangrijker dan ooit. Men heeft behoefte aan het persoonlijke verhaal in business. 

Mensen kopen tenslotte bij jou door de waarde die jij aan de koop toevoegt. 


Investering:

199,- excl. BTW, eenmalig voor slechts 147,- excl. BTW.


Wat kan je verwachten:

  • Vergroot je (eigen)waarde

  • Ontdek de kracht van (organische) online zichtbaarheid

  • Ontdek hoe je jouw naamsbekendheid kunt vergroten, je marktpositie kunt versterken en meer sales kunt genereren

  • Ontvang handige tips en tools in een storyguide om jouw zichtbaarheid te vereenvoudigen

Nieuwsgierig? Vul het onderstaande contactformulier in! ↓